Пишман либералите от ДПС научиха циганите да нарушават закона безнаказано

Красимир Каракачанов е скептичен за ефективността на предложените варианти за антикорупционният закон.

 

“Борбата с корупцията може да се реши и със сега действащите закони, да се прави нов закони да се обединяват досегашните структури под една шапка е повече жест за оценка пред Брюксел, отколкото необходимост”, посочи министърът в студиото на БНТ. Той отказа да вземе отношение към един от двата проекта и заяви ,че какъв да бъде закона, ще се реши в Народното събрание.

 

“Пишман либералите от ДПС ще ме обвинят, че говоря с езика на омразата”, каза още Каракачанов, когато се спря на случката от вчера, когато цигани пребиха двама горски стражари. Според него, не патриотите, а именно “пишман либералите” учат 27 години учат малцинствата, че могат да строят незаконно в гетата, че могат да не плащат вода и ток, да лъжат социалната система и да не плащат данъци. Военният министър заяви ,че всичко това се прави заради гласовете на малцинствата при избори.

 

“Ситуацията е много напрегната, както са били горски сега, утре могат да нападнат и полицай”, каза Каракачанов. “25 години едни политици в България, в желанието си за по-евтини гласове, дадоха възможност на част населението да смятам, че може да е безнаказано, че може да посяга на бърза помощ, контрольорите, да не плаща вода и ток. Виновни са тези, които излизат и ми говорят едни общи купешки брюкселски, с които заклеймяват тези като нас, които говорят истината”, допълни той.

 

Според него,  България не трябва да прави компромис с купуването на нови изтребители. Вицепремиерът каза, че ще предложи да се даде възможност на тримата участници да предложат и оферти за нов самолет, а не само втора тъка. По думите му досегашните МИГ-29 трябва да се поддържат с директни преговори с фирмата производител без посредници, а ремонтът да се извършва тук. /

 

Станете почитател на Класа