Румен Петков към Марешки: Няма да спра докато....

"Влияе ми добре и психически и умствено да не съм депутат. Ще бъдем свидетели на едни много грозни пазарлъци. Не е патриотично да лъжеш за пенсии, енергетика, ограда и сигурност". Това каза членът на АБВ Румен Петков в студиото на "Тази сутрин" по bTV. "Къде отидоха ония 300 лв. за пенсии?

 

Първата голяма лъжа са пенсиите, втората сигурността, третата външната политика, перспективата във външната ни енергетика. Имаме шизофренна ситуация, която ще удари ГЕРБ и българския гражданин", обясни Петков.

 

Казусът с поканата на Нинова за председател на парламента той коментира така: "Разбирате, че е абсурдно председател на партия да оглави Народното събрание. Това е да си побъбрим пред публиката и да видят, че не съм толкова мразен."

 

Преди известно време Румен Петков заяви пред БЛИЦ, че от АБВ повеждат битка срещу нелегитимната партия на Марешки и протурската партия ДОСТ. "Аз се безпокоя, че в парламента влиза политическа партия, която не трябва да е там. Говоря за "Воля". Към 2012 година, Марешки декларира, че не е участвал в други партии, но през 2005 е бил част от друга партия. Ако това се окаже вярно, то значи той е излъгал и "Воля" е нелегитимна.

 

Трябва да разберем дали българският гражданин е станал част от тази груба манипулация", обясни Петков, като увери, че ще протестира срещу тези лъжи и няма да спре докато не ги разобличи.

Станете почитател на Класа