Георги Марков съсипа БСП и очерта политическата ситуация у нас: Червените трябва да се бият, защото от друго не разбират! Борисов не трябва да... (ВИДЕО)

ГЕРБ нямат алтернатива. В последните години битката е между ГЕРБ и БСП. Резултатът е 10:1. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия бившият конституционен съдия Георги Марков, който е кандидат за депутат от ГЕРБ.

„ГЕРБ направиха реални и видими неща. Всеки един редови социалист може да се качи на метрото, може да отиде в залата да гледа Григор Димитров, може да стигне до морето по новата магистрала. Всичко това беше направено от ГЕРБ и от Бойко Борисов. ГЕРБ направи реални неща. БСП се държи като новоучредена партия. Днес е Сирни заговезни и те трябва да поискат прошка от българския народ, както направи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Не заради онези 45 години, а заради проваления български преход. Всички техни правителства ни докараха до просешка тояга”, категоричен беше Марков. 

ГЕРБ също направиха грешки, за което призна и бившият премиер. Аз за това искам да вляза в парламента. Ако бях член на ПГ през 2014 година, от сутрин до вечер щях да повтарям да не се прави коалиция. ГЕРБ тогава смазаха всички. Трябваше да се отиде на нови избори. БСП трябва да ги биеш, защото те от друго не разбират. А Бойко какво направи? Взе Ивайло Калфин за вицепремиер. Взе в управлението ДСБ, която унищожи СДС и сега унищожи РБ. Направи Мая Манолова омбудсман. Предложи на Михаил Миков да стане председател на парламента. Всичко това в името на България. Призовавам Бойко да не дава никаква прошка на БСП, ако му искат. Те от добро не разбират. Коалиция ГЕРБ - БСП е изключена. Не може две години Бойко да им прави добрини, а те да му казват, че бил мутра и в България имало мутренско управление. Бойко модернизира България и това трябва да продължи”, каза още Марков.

А каква смразяваща кръвта изповед направи Борисов за 90-те години и дъщеря му, може да видите ТУК!

 

 

Видео: http://www.vbox7.com/play:108f4669b9

Станете почитател на Класа