Иво Инджев разкри ново злодейство на Москва в София

„Русия е платила за камерите пред монумента на окупационната червена армия в София", заяви в студиото на „Здравей, България" журналистът Иво Инджев. съветската армия. Тези с камери са с висока разделителна способност и контролират какво правят българите, твърди журналистът
„Русия дава пари и контролира какво правят българите на този паметник чрез българската полиция от Първо РУП в София. Тези с камери са с висока разделителна способност, каквито няма по пътищата", каза още той.

„Онзи ден отново арестуваха българи, затова че са написали истината върху паметника, че става дума за окупация. Едно униформено лице от районното управление е признало пред арестуваните, че им оказват натиск от руското посолство", заяви Инджев.

В студиото на „Здравей, България" днес той представи новата си книга „Течна дружба 3". „Лъжата, че Русия е освободила България, втълпена на българите, е веригата, с която българите са закотвени пропагандно и днес на европейското дъно, разчекнати между естествените си европейски стремежи и лъжите за свободата, която ни била донесла най-мракобесната империя в Европа през 19 век", пише в книгата си Иво Инджев.

Станете почитател на Класа