Цветан Цветанов: Не се припознавам в инициалите Ц.Ц.

"Винаги трябва да вярваш в правосъдието, независимо дали си в законодателната или изпълнителната власт или не. Вярвам в правосъдието", каза бившият вътрешен министър Цветан Цветанов пред БНТ.
"Имунитетът никога не е бил за мен защитна функция. Не станах министър на вътрешните работи по моя преценка. Сега моята роля като председател на Парламентарната група на ГЕРБ, е по-важна, защото е важно да се осигури мнозинство в Народното събрание", коментира той на въпрос защо не е поел ръководството на силовото ведомство във второто правителство на Бойко Борисов.

Той отказа коментар на въпрос кой ще бъде новият главен секретар на мястото на Светлозар Лазаров. Бившият шеф на МВР намекна, че Лазаров няма качества да остане на този пост.

"ГЕРБ нямат интерес от изчезването на тефтерчето на Филип Златанов. Знаете ли колко имена започват с инициалите Ц.Ц. Вие сега правите внушения, не бе ли това един сценарий да се ликвидира ГЕРБ?", попита той водещата. "Аз не се припознавам с тези инициали", категоричен бе Цветанов.

Станете почитател на Класа