Скандал в ефира на Нова тв: Нешка скочи на Евгений Михайлов

Сутрешен скандал прекрачи границите на добрия тон в ефира на Нова телевизия. Събрани интелектуалци, подкрепящи различни политически партии, не намериха нито общ език, нито търпение да се изслушат един друг. Нещо повече – искрата на раздора пламна най-ярко между бранителката на "България без цензура" (ББЦ) Нешка Робева и несменяемия адепт на синята идея Евгений Михайлов.Двамата се скараха както за партийните субсидии, така и за нарушенията на изборното законодателство. Извадиха стари „кирливи ризи“, свързани със спорта и киното. Нешка прие присърце обвиненията на Михайлов за финансови злоупотреби и манипулиране на общественото мнение от страна на ББЦ. 

Робева повиши децибели и заяви, че подобни думи в неин адрес не могат да бъдат отправени. „Аз съм тук, за да защитя най-охуления, най-очернения“, смело заяви тя, бранейки своя нов политически покровител. Доскорошната червена активистка премина в лоното на ББЦ и в момента е един от най-отявлените защитници на Николай Бареков.

"Твърде смърдяща кампания. Такова чудо в целия си живот не съм виждала", допълни Робева.

Тя се възмути, че кампанията се водела през медиите, които ясно и отчетливо взимали страната на ГЕРБ. Робева определи партията на Бойко Борисов като тази, която е сътворила Костинбродската афера.

Режисьорът Евгений Михайлов обаче й опонира, че нямало никаква Костинбродска афера, имало медийна манипулация. "Най-скъпата кампания е на ББЦ, в аферата няма нито грам истина, тя беше сътворена от вашия лидер", заяви той.

"Със същия ентусиазъм защитавахте Тодор Живков", каза още Михайлов.

"Голяма част от парите на КТБ са изляти във вашата кампания, във вашите танцьорки", допълни той.

Дискусията прерасна в говорилня, в която всички искаха да се изкажат един през друг. 

Станете почитател на Класа