Освиркват Бареков във Варна

С освиркване и дюдюкане "Ууууууууу" посрещнаха представянето на лидера на ББЦ Николай Бареков във Варна тази сутрин, в студиото на открито на bTV. Политици от всички партии се подредиха на трибунки, а наоколо се насъбра народ, за да слуша дискусия за справянето с бедствието в квартал "Аспарухово". "ГЕРБ отидоха с прически в наводнените райони, това е фарс", включи се пръв на старта на дискусията Николай Бареков, с което си спечели поредната порция освиркване. При всеки негов опит да каже нещо, публиката дюдюкаше неудържимо, заради което почти не се чу какво казва. Срещу него възропта и участничката в разчистването на селищата Лиляна Павлова от ГЕРБ, която се опита да убеди опонентите си, че кметът на Варна прави всичко по силите си.

Три месеца, след като са пострадали хората във варненския кв. "Аспарухово", условия за живот там няма, отсече Ангел Найденов от БСП. Острието на АБВ Ивайло Калфин бе категоричен, че местната власт не си е свършила работата. Няма държава, няма община, съгласен бе и Валентин Касабов от НФСБ и си спечели аплодисментите.

Десета година у нас стават наводнения, които взимат жертви и няма правила, еднакви за всички, няма наказани, подчерта Радан Кънев от Реформаторския блок.

Самите потърпевши са недоволни от помощта на общината и отказаха да се настанят в подготвените за тях фургони. Кметът Иван Портних заяви, че се очакват процедури за повече подкрепа на пострадалите. Хората обаче са категорични, че на изборите ще пуснат празни бюлетини или по-скоро няма да гласуват.

Станете почитател на Класа