ГЕРБ отново ще се регистрира първа в ЦИК за изборите

Представители на Младежката структура на ГЕРБ застъпиха дежурство пред сградата на Централната избирателна комисия (ЦИК), за да може партията отново да се регистрира първа за участие в предизборната надпревара, както е правила винаги досега, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. Младежите от ГЕРБ ще дежурят денонощно до регистрирането на ГЕРБ за предсрочните парламентарни избори в комисията.
Както е известно Цветан Цветанов ще бъде председател на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ. В Националния предизборен щаб заместник-председатели ще бъдат Румяна Бъчварова и Цветомир Паунов. Откриването на националната предизборна кампания на ПП ГЕРБ ще бъде на 7 септември в Зала „Арена Армеец". „Това, което се предвижда да бъде направено в предстоящите седмици преди официалното започване на кампанията на ГЕРБ – през август ще бъдат финализирани всички секторни политики. Смятам, че това е много съществен елемент от бъдещата управленска програма, която ще реализира ПП ГЕРБ и точно там ще се стараем да бъдем с реалните послания и политики, които могат да бъдат реализирани в секторните политики", посочи Цветан Цветанов.
„ПП ГЕРБ, както винаги е участвала в избори, участва самостоятелно. Ние ще заложим на самостоятелно участие в изборите, готови сме за диалог и в политиките, които ще реализираме, ще се нуждаем и от останалите парламентарно представените партии в българския парламент да подкрепят реалните реформи, реалните политики, които са цел за всяка една нормална демократична партия, която участва в едно бъдещо управление", каза още Цветан Цветанов.
По думите му страната се нуждае от много по-истинско, по-реалистично управление. „Ние няма да залагаме на популизма, който наблюдавахме в немалко от политическите партии, в своите кампании за европейския вот, така и за предсрочните парламентарни избори през 2013 г. Убедени сме, че когато залагаш на популизма, когато залагаш на нереалистичните политики, които не си в състояние да изпълниш в своя мандат, това носи краткосрочен ефект, но никога няма дългосрочен ефект и никога няма политики, които действително са към българските граждани и за тези, към които трябва да правят политики", посочи той.
Елен Герджиков, който се занимава с маркетинга и анализите в Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ, добави: „Ние ще направим една кампания за повишаване на избирателната активност. Само високата избирателна активност ще даде стабилността и увереността на което и да е следващо управление да извърши нужните в страната действия".

Станете почитател на Класа