ГЕРБ със слоган "Стабилна България"

ГЕРБ открива предизборната си кампания на 7 септември в зала "Арена Армеец". Това съобщи на пресконференция днес Цветан Цветанов, който отново ще оглавява Националния предизборен щаб.

В неговия екип са Румяна Бъчварова, Цветомир Паунов, Георги Георгиев, Симеон Велков.

Слоганът на кампанията ще бъде "Стабилна България - време е!", информира Елен Герджиков.

По думите му време е да заменим безотговорността с отговорност, задкулисието да бъде заменено с откритост, безхаберието с експертиза и хаосът да бъде заменен със стабилност. Герджиков отбеляза, че кампанията ще бъде позитивна, обективна и реалистична.

Няма да се използват компромати, черен ПР, тролове и псевдо социолози, но няма да се крие състоянието на държавата от избирателите.

Високата избирателна активност може да се превърне в основен легитимиращ фактор на управлението, който да даде стабилност и условия за извършване на реформи, заяви Герджиков. Той посочи, че паралелно с предизборната кампания ГЕРБ ще направи и кампания за повишаване на избирателната активност.

Кампанията отново ще бъде "лице в лице", каза още Цветан Цветанов и допълни, че няма да се залага на популизма и на нереалистичните политики. ГЕРБ ще участва самостоятелно на изборите, категоричен беше той. Диалог ще има, но с парламентарно представените партии за реформите, които предстоят.

Цветанов каза, че номинациите за предизборните листи вече са приключили и след 20 август ще стане ясна подредбата. От днес се създават общинските и областни предизборни щабове в страната.

Управленската програма на ГЕРБ ще бъде представена в началото на септември.

Станете почитател на Класа