Бареков: Станишев е взел решението за предсрочен вот, за да си пази мястото в Брюксел

В Брюксел научих, че Станишев е взел решението за предсрочните избори през юли само и само да запази евродепутатското си място, защото, ако Народното събрание продължи да работи, той най-късно на 24 юни ще трябва да се откаже от мандата си в българския парламент, за да остане евродепутат, коментира лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков в профила си във Facebook. Той иска да разпусне парламента по-рано, за да не влиза в конфликт на интереси и да не се отказва от мандата си в България,

което би се определило като бягство и дезертьорство. Това е личната и инфантилната причина той да настоява за незабавно разпускане на парламента, пише лидерът на най-бързо развиващата се партия в социалната мрежа. Очевидно е, че Сергей и Моника са решили да бягат, а той да запази мястото си в Европарламента. Това е и причината той да направи заложник цялата си партия.

Със своето поведение лидерът на социалистите докара БСП, а и правителството до дъното. Затова призовавам Сергей Станишев да си подаде оставката и по този начин да изпревари г-н Орешарски, който също трябва да подаде своята, завършва Бареков.

 

Станете почитател на Класа