ДПС: Делян Пеевски е човек с добър авторитет

„Делян Пеевски е човек с добър авторитет в средите на ДПС и е познат в цяла България, затова и не е изненадващо, че влиятелната кърджалийска организация на партията го номинира за евродепутат".

Това коментира зам.-председателят на ПГ на ДПС Камен Костадинов пред бТВ.

По думите му през последните месеци медийният магнат и неуспял шеф на ДАНС е пътувал из страната и е отговорил на въпросите, които местните структури са имали към него.

„Виждат го, пипат го, малко по-едричък е", картинно описа Костадинов срещата на партийния актив с реалния образ на народния избраник.

С уговорката, че няма сигурен водач или участници в листата за евроизборите, Костадинов подчерта, че всеки от номинираните участва в състезание.

„Искаме да забраним на г-н Пеевски да се занимава с политика?", запита той. По думите на Камен Костадинов, ако хората не желаят листа с Делян Пеевски, могат да подкрепят друга.

В същото време, вторият човек в групата на ДПС подчерта, че медийният магнат е демонизиран от медиите и може би това е една от причините да не ходи на работа в парламента, където има „малко по-атрактивно поведение".

По думите на Костадинов Пеевски участвал активно в парламентарната дейност със законопроекти, мнения и позиции по време на заседанията на групата.

Станете почитател на Класа