×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 277

Бареков: Всички мазни скандали обслужват само Станишев и Борисов

Всички мазни скандали през последните седмици със СРС-та, АБВ-та, флашки и петна обслужват само и единствено Борисов и Станишев. Те заедно с клакьорите си като Татяна Дончева и сие подменят дневния ред и спираме да говорим за истинските проблеми на хората. Вместо за икономическо съживяване и работни места спорим дали Борисов се е срещал с Петното в дома си.

Това разбира се отвращава напълно хората от политиката. И накрая ще гласуват само твърдите ядра и ще остане купеният вот основно в полза на олигархичните партии БСП, ГЕРБ и ДПС. Ако искате да смените БСП и ДПС във властта, ще трябва да се задоволите с коалицията на Бойко Петното, агент Гоце и следствения арест. Вместо "Атака", ще получите "Свобода".

И все пак има ли кой да отговори на въпросите – след всички тези самопризнания прокуратурата превърна ли свидетеля Бонев в защитен свидетел, разпитани ли са гардовете на НСО, ще бъдат ли разпитани Бисер Петното и Борисов? Откъде накъде един народен представител, който декларира, че има на влог няколко хиляди лева /Бойко Борисов/, предлага да плаща половин милион на ръка, за да се унищожи политическият му противник?... Дали прокуратурата има интерес да научи истината за всичко това?

(barekov.com)

Станете почитател на Класа