Социалистите в Перник поискаха от Първанов да замрази АБВ до изборите

АБВ да бъде замразен до евроизборите. За това настояха на общинска конференция социалистите в Перник. Областният лидер Ненко Темелков помоли Георги Първанов, който е гост на форума, да "върне пушката на стената". Те настояха дебатите, инициирани от АБВ, да бъдат проведени след евровота на конгреси и форуми на партията.

Нека ме изключи от партията този, който е направил повече от мен за левицата, заяви на свой ред Георги Първанов. Според него избори не се печелят с дисциплина, а с идеи от силни лидери, които не разчитат на услужливото тълкуване на устава. Печелят избори онези, които могат да запазят доверието на хората, коментира той, цитиран от bTV.

Стартирането на АБВ създава шанс на хора, които са качествени, за идеи, които си струват, и това притеснява всички, заяви Първанов.

Той увери, че АБВ ще има своя листа на евровота, която ще бъде оглавена от Ивайло Калфин и допълни, че ще бъде обоснована алтернативна политика и идеи. Започваме да го правим буквално следващата седмица, когато ще представим всички свои виждания по демографската политика, която за нас е проблем номер едно, каза Първанов. 

Станете почитател на Класа