Крайно време е Сидеров да спре да бие чужденците по самолетите

Крайно време е българският национализъм да спре да бие чужденците по самолетите, а да работи смислено за реабилитацията на България в Европа и по света. Ако е вярно, че лидерът на крайните националисти е посегнал на български полицай, то това е краят на острата форма на национализма в България. Това се казва в коментар на николай Бареков по повод инцидента.

Българските граждани имат нужда от политици с национално самочувствие, които да представят достойно интересите им и лицето на България в Европейския съюз. С врякане и побоища нито една политика не е успяла. Народът ще накаже агресията й във всякакви форми – посягане на униформени служители или замеряне на парламента с бомби.

За жалост г-н Сидеров може би не осъзнава, че работи активно за реабилитацията на диктатора Бойко Борисов.

"България без цензура" призовава МВР и прокуратурата да не се поддават на страх и заплахи от управляващите и да стигнат докрай в изясняване на истината за срамните събития на варненското летище. Считаме, че със своите действия г-н Сидеров опорочава идеята на българския национализъм и заклеймяваме категорично употребата на сила срещу служители на МВР и армията.

Станете почитател на Класа