Убиха жена при роднинска свада

41-годишна жена е убита при роднинска свада в Бургаско, съобщиха от Областната дирекция на полицията в Бургас. Около 16.55 ч. вчера в Районно управление ''Полиция'' - Руен е получено съобщение от 41-годишен мъж от с. Вресово, община Руен, който открил живеещата на семейни начала с него Д.Ж. в безпомощно състояние. Въпреки намесата на медицински екип, жената починала.
Констатирано е, че малко по-рано в дома на 41-годишния мъж дошли тримата му братя - Р.И., 35-годишен, Г.И., 23-годишен и В.И., 28-годишен, и тримата от с. Вресово, които след новогодишен запой решили да отидат при по-големия си брат, за да го сурвакат и да се почерпят с него. В дома му заварили само Д.Ж., която категорично отказала да ги пусне да се черпят в отсъствието на мъжа си. Жената и тримата братя се скарали, като един от тях я ударил с юмрук в гръдния кош, а друг я блъснал в областта на главата.

Жената паднала на земята, но братята решили, че симулира и си тръгнали от дома й. Впоследствие са задържани от полицейските служители на Районно управление ''Полиция''-Руен.

Трупът на Д.Ж. е откаран за аутопсия в катедра ''Съдебна медицина'' към бургаската болница за установяване причините за настъпилата смърт. Работата по случая продължава. 

Станете почитател на Класа