Освиркаха Бойко Борисов пред БНТ, полиция отцепи района

Две групи - поддръжници на Бориiов и негови противници, се строиха тази вечер пред БНТ. Масирано полицейско присъствие се постара да отдели феновете на "България без цензура" от тези на ГЕРБ, които още след 19.30 се събраха пред сградата на държавната телевизия в очакване на Бойко Борисов. Напомняме, че преди ден поддръжници на Барокев се събраха и пред Нова телевизия. В редиците на сегашната група са Ангел Славчев от "Граждански контрол" и едно от лицата на платформата "Евромайки" Даниела Колева. Феновете на "България без цензура", скандират "Бойко, мишко", "Бойко, сикаджията". Феновете на "България без цензура" мощно освиркаха Борисов, когато се появи около 20.30 пред БНТ за участието си в "Панорама".
Този път колата му го докара до централния вход, където метален парапет и полицаи го отделиха от протестиращите, извикали срещу него гръмовно "У-У-У!".
Привъженици на Борисов пък викаха "Искаме си Бойко". В редиците на феновете на Борисов се вкючиха Красимир Велчев и Лъчезар Иванов.
Районът е отцепен от полиция. Има десетки униформени, разположени на постове по всички околни пресечки до "Сан Стефано". Има и коли на жандармерията в готовност, ако се стигне до сблъсъци. 

Станете почитател на Класа