Волен Сидеров: Президентът наруши закона

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров ще иска затваряне на границата и есктрадиция на всички нелегални. Това заяви той в "Денят започва" по БНТ. "Сега законът не се спазва от МВР. То е длъжно да задържа и да експулсира, който незаконно мине границата. Такива от 10 000. Тази парализа на властта доведе да се нападат млади жени в центъра на София", заяви Сидеров. Той се заяде с водещата: "Плевнелиев ли ви диктува въпросите?". Тя обаче търпеливо отклони обвиненията. Лидерът на "Атака" твърди, че президентът Росен Плевнелиев е нарушил закона, като не е свиквал Консултативен съвет по национална сигурност (КСНС) на всеки 3 месеца.

"Винаги съм спазвал добрия тон. Миналия път питах защо Плевнелиев е превозвал в правителствения самолет представители на чужди компании, които ограбват България. Когато съм бил остър или критичен то е, защото има нападки. Бях възмутен от реакцията на повечето медии. Вместо да се интересуват дали президентът е имал офшорни компании, докато е бил министър, аз им свърших работата", похвали се Сидеров за участието си в последния КСНС, когато разигра циркове. Той няма да пропусне да атакува отново МВР министъра Цветлин Йовчев за несвършената работа на МВР.

Сидеров припомни, че идеята е на "Атака" за Закон за доброволните отряди. "Хората от години страдат от битова-циганска престъпност. Сега това вече се случва в София. Защото беше допуснато столицата да се насити с бежанци", пита той.

ГЕРБ създаде формации като тази на Касим Дал и Корман Исмаилов, който сега са в Реформаторския блок. Те трябваше да са патерицата на ГЕРБ, заедно с НФСБ. Той (Бойко Борисов) си подготвяше такива, но не успя, заловиха му бюлетините и затова много го боли. Кунева и Костовистите трябва да бъдат съдени за престъпления към България. Ако човек посегне към тази бюлетина трябва да е мазохист, направи бърз анализ на политическите си съперници Сидеров.

Станете почитател на Класа