Организационният секретар на СДС се присъедини към "България без цензура"

Организационният секретар на СДС Любен Точков се присъединява към Николай Бареков. Това стана ясно на организирана пресконференция в новия офис на движение "България без цензура" в столицата. На брифинга Бареков съобщи, че сградата на СДС в Пловдив, където бе приютена и партията на Кунева, вече е дарена на "България без цензура". "Приемам това дарение, Кунева и СДС да си търсят нова сграда.", каза Бареков. Той съобщи, че в Пловдив е  първата му управленска амбиция -Движението продължава да иска оставката на кмета Иван Тотев и да настоява за предсрочен вот, като ще предложи достойна и обединаваща фигура за кмет на града.

По повод сутрешната акция на паметника Альоша, Бареков разкри, че руския консул в Пловдив му се обадил, за да му благодари за симпатичния начин, по който е проведен протестът:

"Просто сме сложили този трансперант, не сме изцапали с бои, не като цапаниците тук, в София."

Парламентарните сили да се откажат до края на годината от партийните си субсидии, в противен случай Николай Бареков ще подаде сигнал до главния прокурор за възбуждане на наказателно преследване за тръговия с влияние, обяви още лидерът на "България без цензура" .
Най-голямата мишка е Росен Плевнелиев и той е в ръцете на олигарсите Цветелина Бориславова и Бойко Борисов. Това заяви лидерът на "България без цензура" Николай Бареков

на входа на президентството този следобед. На "Дондуков"2, след протестното шествие покрай трите партийни централи на ГЕРБ, БСП и ДПС, заедно с него стотици граждани поискаха оставката на държавния глава.

Бареков подчерта, че Плевнелиев не е желан нито в София, нито другаде в страната.

"Вие не сте президент, а разделител на българската нация", отсече лидерът на "България без цензура" и всички вкупом извикаха "Вън!" по адрес на президента.

Бареков подчерта, че заедно със съмишлениците му настояват за предсрочни избори през май догодина и обобщи, че

щом вземе властта, моментално ще изпрати зад решетките, освен Борисов, Цветанов, Плевнелиев, така също и Цветелина Бориславова, и Иво Прокопиев, и Котараците - да си играят карти.

Бареков се зарече още, ако се поздрави с победа през май на изборите, да бъдат разпродадени всички държавни резиденции и да върне парите в ръцете на българския народ при майките, учениците, пенсионерите.

"Тогава, ако все още не е имало импийчмънт и Плевнелиев е все още президент, ние ще се погрижим да го изметем заедно с всички като него", закани се политикът.

Бареков попита и бившия премиер Борисов дали ще си признае за офшорките или подобно на Плевнелиев ще мълчи като мишка.

Той подчерта, че градът на истината, разположен пред Президентството, ще остане тук до окончателното премахване на мафията от властта.

Минути по-късно отец Христофор Събев оглави бдение със свещи пред "Дондуков" 2 .

Станете почитател на Класа