Бареков: Конците на президента се дърпат от Иво Прокопиев и Бойко Борисов

"Конците на президента се дърпат от Иво Прокопиев и Бойко Борисов и довечера при Мартин Карбовски в екслузивно интервю ще преведа доказателства за това кой дава инструкциите на Росен Плевнелиев", закани се Николай Бареков пред Би нюз. Това интервю той даде в отговор на нападките на Люба Кулезич, която откри предаването си "На светло..." с думите, че срещу президента върви злостна кампания.

"Също така му препоръчвам да не говори от името на президентската институция, защото, когато е разнасял пари в куфарчета, е бил обикновен и сив бизнесмен", допълни Бареков по адрес на президента.

"За жалост, Люба Кулезич, Сашо Диков и колегите от Нова се държат като адвокати на Плевнелиев", коментира журналистът тирадата на журналистката, която в предаването си дръпна защитно слово на президента, срещу когото атаките станали особено зли през последните дни.

Поредна кампания срещу президента, бяха първите й думи при откриването. Кулезич съзря в това „подмолни намерения за омаскаряване“. И продължи с анализа си: „Разбира се, от цялата работа замириса на политическа поръчка."

Кой е истинският суфльор, може само да се гадае“, каза тя по повод документите, които извадиха ТВ7 и Николай Бареков за имотите на президента, без да се развълнува от самите разкрития.

Все пак по адрес на Бареков Кулезич призна, че "президентът не може да заплашва свой съгражданин със съд“, но подчерта, че клеветникът сам вече се е изложил.

Николай Бареков, когото тя обвини като клеветник, тутакси реагира на провокацията. По време на рекламите той прати на Кулезич SMS с текст: „Защо се държиш като адвокат на Плевнелиев?
Той няма смелост да ми отговори на въпросите, нали.“ По-късно пред BNews журналистът коментира: "Очевидно президентът го е страх да отговори на моите въпроси, включително и на въпросите за касовите ордери, които е подписал, и парите на ръка, които е взел."


Станете почитател на Класа