Бойко иска комисия "Фикус" да разследва Волен в Европа

Управляващите парламентарни групи на БСП и ДПС да направят анкетна комисия. Тя да разследва поведението на Волен Сидеров в Европа. Това поиска лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. В петък Борисов нарече лидера на "Атака" фикус заради призива на националиста да го пазят като стайно цвете. Преди дни пък сайтът на твърдите протестиращи "NOрешарски" обяви, че депутатите от "Атaка" са хулиганствали в белгийски ресторант „Къщата на лебеда“. Националистите обаче отрекоха информациите и обвиниха близки до протестиращите, че правят спекулации. Сидеров дори се зарече да осъди бившето пресаташе на Марин Райков - Ивет Добромирова.

"За награда за кръчмарските му изпълнения в Брюксел, Сидеров получи да е водач на парламентарна делегация, това е цинизъм”, възмущава се Борисов.

Той извади и справка, според която в миналото 41-во НС Станишев е регистрирал 85 неизвинени отсъствия. Бойко Борисов отхвърли обвиненията, че ГЕРБ саботира работата на парламента, защото всички депутати са били на място, а лидерът на БСП го е нямало./БЛИЦ

Станете почитател на Класа