Атака: БСП, ДПС и ГЕРБ заедно гласуват против наши предложения

 Атака опроверга, че участва в нова тройна коалиция. Ако има тройна коалиция, тя е между ГЕРБ, БСП и ДПС, заяви на брифинг в НС Димитър Димов.


Националистите подчертаха, че техни представители са изгонени от парламентарните ни делегации. Атакистите са срещу това парламентарната ни делегация в парламентарната асамблея на НАТО да се оглавява от Четин Казак.

Като друг пример за новата коалиция между ГЕРБ-БСП-ДПС Димов посочи това, че мнозинството не приело идеята на Атака за декларация на парламента за пълен неутралитет на страната ни за кризата в Сирия. По думите на Димов мнението на експертите от спецслужбите е, че трябва да обявим неутралитет, за да се предпазим от негативните влияния от бежанската криза.

Отхвърлен е и проектът на националистите за удължаване на мораториума за продажба на земеделска земя на чужденци. Когато трябва да се вземе национално отговорно решение, те гласуват заедно срещу националните интереси, коментира и Илиан Тодоров.

Военнолюбците от БСП, ДПС и ГЕРБ, по думите му, работят заедно за западните си господари.

Иначе депутатите на Волен Сидеров са категорични, че ще са конструктивни в зала, но няма да участва в цирковете на Бойко Борисов. Въпреки че предложенията на националистите не минават в зала, те няма да се откажат да защитават националния интерес.  

 

Станете почитател на Класа