Миков: ГЕРБ няма основание да внася вот на недоверие

Председателят на Народното събрание Михаил Миков отказа да коментира вотът на недоверие, който ГЕРБ имат намерение да внесат в четвъртък."Нека да видим мотивите, не мисля, че ГЕРБ имат основание, но нека в празничен ден да не коментираме такива дребни политически закачки. Правителството е в една изключителна сложна обстановка и прави доста усилия, за да подобри живота на дребния човек", заяви Миков. Председателят на парламента взе участие в официалното откриване на Националната благотворителна кампания на Българския червен кръст.
Българският червен кръст и Българската православната църква трябва да бъдат само допълнение в помощ на децата в неравностойно положение. Държавата е тази, която със социалните си мерки, трябва да прави така, че все повече деца да бъдат в класните стаи, каза Михаил Миков.
Благотворителната кампания на БЧК ще набира средства за осигуряване на безплатен обяд в училище за нуждаещите се деца от социално слаби семейства и е организирана по повод 135-та годишнина на Българския червен кръст.

Станете почитател на Класа