Вицепрезидентът Маргарита Попова: Да дадем кредит на доверие на кабинета

Вицепрезидентът Маргарита Попова заяви при посещението си в Плиска, че е необходимо да дадем кредит на доверие на кабинета „Орешарски". „Нека да очакваме да се мобилизират, да станат екип, да започнат да гледат много бързо в една посока, да се обединят около кауза, около приоритети и да се завърти колелото на първия оборот. След това добронамерената и експертна критика би трябвало да е полезна", добави още вицепрезидентът.

Относно разногласията в парламента, тя изрази надежда, че ще има консенсус и общност на идеи. "Ние, хората, които не сме в парламента, ще го изискаме и това ще се получи. Ще се успокоят страстите и нещата ще тръгнат, надявам се, както трябва", добави Попова. По думите й обаче трябва всички да участват в парламента и не трябва един друг да се изолират, защото всеки има с какво да помогне на страната си.

„Не бива да използваме малки пролуки, за да правим от тях пропасти. Трябва да ги запълваме с добра дума, с говорене за това, че няма време, че имаме ангажименти и задачи. Държавата се нуждае от добро управление, от перспективно управление", каза вицепрезидентът.

Маргарита Попова откри историческия събор в Плиска "Дни на предците". Тя заяви, че това е едно добро начало на бъдеща традиция „да празнуваме празници от векове и за векове".

Станете почитател на Класа