Янев пита Кунева кой я спонсорира

Меглена Кунева да даде на българското общество отговор на три елементарни въпроса, но еднозначно, ясно и точно, а не усукано и витиевато, както друг път: Кой спонсорира нейната партия, луксозните офиси и публичните й изяви в цялата страна и защо на сайта на партията й и в личния й сайт няма нито ред за финансовите й източници? За това призоваха от партия "Ред, законност и справедливост".
От централата на хората на Янев разпространиха декларация, в която се твърди, че екип от квалифицирани юристи и влиятелни граждански организации готвят сигнал до компетентните институции за политическа корупция, търговия с влияние и пране на пари, осъществявани от дългогодишните министри Меглена Кунева и Даниел Вълчев.
От РЗС смятат, че именно предстоящото обследване на дейността на тези двама видни представители на партийния картел във властта е главната причина Кунева да прави отчаяни опити чрез подставени лица да влияе и да бламира избора на нов главен прокурор до парламентарния вот.
Стилът на Кунева-Пръмова с всеки изминал ден става все по-ясен: по теми, които не й изнасят и биха й навредили, лъже, а по други, които я уличават в съучастие с тройната коалиция и стария режим на БКП, замазва и избягва, смятат от партията.

Станете почитател на Класа