Слави Бинев организира протест в Деня на независимостта

Бъди ГОРД! Присъедини се към спонтанните граждански протести на 22 септември. Това призоваха от „Гражданското обединение за реална демокрация“ на евродепутата Слави Бинев. Призивът може да се види и в социалната мрежа Фейсбук.
Инициативата кани привържениците на ГОРД на „един необичаен Ден на независимостта“.
„На 22 септември хиляди хора от София и страната ще протестират срещу различните форми на несвобода и зависимост, които все повече ни задушават“, се казва още в съобщението на ГОРД.
От сдружението на Слави Бинев приканват всички противници на днешната власт в 12 часа на 22 септември да се съберат пред пилоните на НДК, „за да подкрепят масовите граждански протести срещу наглото, мутренско и безпросветно управление“.
Ти си свободен гражданин. Бъди ГОРД с това и не позволявай да ти го отнемат, се казва още в призива на опозиционното движение на Слави Бинев.
22 септември ще бъде ден и на всички желаещи да се возят на самолета на правителството безплатно, съобщават от ГОРД. „Не е нужно да сте бистришки тигри, нито етрополски овчари – просто елате пред НДК. Записвания до 12,00 часа, а след това ще връчим списъка с чакащите полет в Министерски съвет. Носете си само лек багаж“, шегуват се от ГОРД.

Станете почитател на Класа