Волен Сидеров: От ГЕРБ се държат подло

Срещу коректността на „Атака” се вижда не само некоректност, но и едно поведение на подлост. Вместо да се оцени подкрепата ни, ГЕРБ „забиват нож в гърба”. Това каза на брифинг в парламента вчера лидерът на партия „Атака“ Волен Сидеров. Той допълни, че депутатите от неговата партия няма да участват в гласуването на вота на недоверие.
„Ние като парламентарна група не виждаме смисъла да участваме в така наречените дебати, защото пак казвам това е кухненска разправия между семейни партньори – ГЕРБ, ДПС и БСП, които днес управляват България. Нашата парламентарна група обсъди и реши, че няма смисъл да участва, тъй като това е един фарс“, заяви Сидеров.
Той припомни, че са задали въпрос към министър Дянков, към коя партия са се определили напусналите различни парламентарни групи. Според лидера на „Атака“ при записването на депутатите част от субсидията от партията, чийто депутат е напуснал, отива към новата партия. Той беше категоричен, че министърът на финансите е човекът, който може да отговори на този въпроси и няма никакво законово основание да крие тази информация.

Станете почитател на Класа