Оркестър на Военноморските сили на САЩ във Варна и Добрич

София /КРОСС/ Поп-рок оркестъра "Флагшип" на Военноморските сили на САЩ гастролира във Варна и Добрич между 11 и 14 юни, съобщиха от Посолството на САЩ. "Флагшип" е оркестър към европейския музикален състав на американския флот под командването на Военноморските сили на САЩ за Европа и Африка с база Неапол, Италия. "Флагшип" е оркестър с висок заряд, който изпълнява класически и модерен рок, ритъм и блус, блус и кънтри музика, и редовно представя 40 забележителни хита по целия свят пред публика от 60 държави при повече от 500 ангажимента годишно.

Оркестърът ще изнесе безплатни концерти във Варна на петък, 11 юни, от 18 часа на входа на Морската градина във Варна. В събота, 12 юни, гражданите на Варна ще могат да слушат на живо на американски рок на известната сцена "Раковината" в Морската градина.

На площад "Свобода" в центъра на Добрич по обяд в неделя, 13 юни, "Флагшип" ще изнесе безплатен концерт. Оркестърът ще има концерт и в Музикалното училище на Варна по обяд в понеделник, 14 юни.


/ЦГ/


Източник: Информационна агенция КРОСС

Станете почитател на Класа