Берлускони идва в неделя, за рождения ден на Борисов

София /КРОСС/  Силвио Берлускони ще спази даденото обещание пред Бойко Борисов на 21 май в Рим да се видят скоро, пише в. "24 часа".
Двамата ще обядват заедно в неделя, като този път наздравиците няма да са само за българо-италианските приятелски отношения, но и за рождения ден на премиера ни. Борисов става на 51 г.

По програма 4 часа от рождения си ден той ще прекара с Берлускони. Италианският премиер пристига в София, за да открие паметник на Джузепе Гарибалди. Бронзовият монумент показва италианския революционер, качен на кон с гола сабя в ръка.
Проектът е изготвен от арх. Станислав Константинов и скулптора Георги Чапкънов. Височината му достига 1,50 метра. Решението за издигането му бе взето през октомври миналата година по време на визитата на Берлускони в София.

Все още не се знае с каква делегация ще дойде Берлускони. Не е ясно дали към обяда му с Борисов отново ще се присъедини и Дарина Павлова, допълва изданието.
Съпругата на покойния шеф на "Мултигруп" Илия Павлов бе поканена от италианския премиер при срещата му с българската делегация в Рим.

Станете почитател на Класа