Стартира първият онлайн туристически портал в България

София /КРОСС/ След като премина период на успешно тестване, CenTransit.bg става първият онлайн туристически портал в България! На пресконференция на 10 юни 2010 г. в бизнес сградата на ул. "Клокотница" 2А, от 11 часа президентът на CenTransit.bg, Джон Хейзълууд и част от неговия екип ще представят продуктите на компанията "Революционна технология за търсене" и "Гарант за най-добра цена"

Технологията за търсене на CenTransit.bg позволява на потребителите на интернет да намират най-изгодните цени за двупосочни пътувания както в традиционни авиокомпании като Bulgaria Air, British Airways и други, така и в около 40 нискобюджетни превозвачи като Wizz air, Easy Jet, Ryan Air, до които туристическите агенции обикновено нямат достъп. Още повече, че усъвършенстваната технология за търсене проверява двупосочните дестинации и тарифите на еднопосочните полети при традиционните и нискобюджетните компании и може да комбинира еднопосочна дестинация от нискобюджетна компания с еднопосочна дестинация от редовна компания, което предоставя още по-добри цени и повече възможности при избиране на дестинация. Това дава и по-голяма гъвкавост и създава нови възможности, особено, когато на потребителя му трябва полет, който не се осъществява на българския пазар.

Хотелската технология на CenTransit.bg търси в многобройни бази от данни на хотели и намира и предоставя на потребителите най-евтината оферта. Системата включва хотелски доставчици като booking.com и още 25 други, както и база от данни, която позволява на хотелите да имат директни бизнес договаряния със CenTransit.bg. Хотелите в базата данни на CenTransit.bg са няколко стотин хиляди. Това е факт, който превръща тази база данни от хотели в най-обширната достъпна за потребителите база данни в света!


"Убедени сме, че нашите цени са възможно най-ниските заради продукта ни "Гарант за най-добра цена". Такъв продукт не е бил предлаган в България досега", казва Джон Хейзълууд, президент на CenTransit.bg. "CenTransit.bg гарантира на клиента, че той ще получи най-добрата цена", добавя Хейзълууд.
Какво представлява продуктът "Гарант за най-добра цена"? Отговорът далеч не е сложен! CenTransit.bg гарантира на своите клиенти, че те получават най-изгодната цена. В случай че клиентът в рамките на 24 часа намери по-добра цена за дестинация, за която Centransit.bg твърди, че дава най-добрата, онлайн туристическият портал възстановява на потребителя разликата и предоставя талон за пътуване на стойност 50 евро или безплатен пакет уикенд за двама.

По време на пресконференцията екипът CenTransit.bg ще представи и конкурса CenTransit Eco Fashion Show - конкурс, в който студентите по моден дизайн на Националната Художествена Академия се конкурират помежду си в създаването на еко колекция. Проектът е част от корпоративната социална отговорност на компанията. CenTransit.bg инвестира в проекти, ориентирани към опазването на околната среда. На победителя в конкурса CenTransit Eco Fashion Show онлайн туристическият портал дава възможност да отиде на еко моден круиз, който ще бъде през месец февруари 2011 г. на нов еко кораб на лидерите в бранша MSCruises, който ще плава от Венеция до Александрия в Египет в продължение на 9 дни.

Логото на CenTransit.bg е наистина интересно и иновативно - с образа на Че Гевара. По време на пресконференцията екипът на онлайн туристическия портал ще даде повече подробности за него - защо е избрано точно това лого, защо е иновативно и защо точно ликът Че Гевара е използван в него.

 


/СС/


Източник: Информационна агенция КРОСС

Станете почитател на Класа