Ръководството на БСП ще посети Разград и Търговище

София /КРОСС/ Членове на Изпълнителното бюро на Националния съвет на БСП и народни представители от Коалиция за България ще посетят областите Разград и Търговище, съобщиха от партията.

От 18.15 часа в зала "Филхармония" в Разград ще започне срещата на председателя на НС на БСП и на ПГКБ Сергей Станишев и секретаря на ИБ на НС на БСП Евгений Узунов с членове и симпатизанти на левицата от общината. По-рано същия ден лидерът на БСП ще се срещне с членовете на ИБ на Общинския съвет на БСП-Разград.


От 18.00 часа в клуба на БСП в Кубрат /област Разград/ секретарят на ИБ на НС на БСП и депутат от Коалиция за България Корнелия Нинова ще се срещне с актива на партията от общината.


От 18.00 часа в читалището в Цар Калоян /област Разград/ секретарят на ИБ на НС на БСП и депутат от Коалиция за България Антон Кутев ще се срещне с актива на БСП от общината.


От 18.00 часа в читалището на с. Голям извор, община Самуил /област Разград/, членът на ИБ на НС на БСП и депутат от Коалиция за България Димитър Горов ще се срещне с актива на БСП.


От 18.00 часа в сградата на Общината в Завет /област Разград/ членовете на ИБ на НС на БСП Георги Кадиев и Николай Малинов ще разговарят с членове и симпатизанти на левицата от общината.


От 18.00 часа в читалището на Лозница /област Разград/ членът на ИБ на НС на БСП и депутат от Коалиция за България Бойко Великов ще разговаря с членове и симпатизанти на БСП от общината.


От 18.00 часа в сградата на Общинския съвет в Антоново /област Търговище/ председателят на ОПКК на БСП и депутат от Коалиция за България Валентина Богданова ще се срещне с членове и симпатизанти на БСП от общината.


От 18.00 часа в сградата на Общината в Попово /област Търговище/ членът на ИБ на НС на БСП и зам.-председател на Народното събрание Георги Пирински ще разговаря с актива на БСП от общината.


От 18.00 часа в читалището в Опака /област Търговище/ членът на ИБ на НС на БСП и председател на Младежкото обединение в БСП Явор Гечев и членът на ИБ на НС на БСП Илия Баташки ще се срещнат с членове и симпатизанти на левицата от общината.


От 18.00 часа в сградата на Общината в Омуртаг /област Търговище/ членът на ИБ на НС на БСП и депутат от Коалиция за България Янаки Стоилов ще разговаря с актива на БСП от общината.

 

/АБ/

Станете почитател на Класа