Предадоха за изпълнение одобрения проект за Лот2 на АМ "Тракия"

София /КРОСС/  С протокол образец 1 председателят на УС на АПИ Божидар Йотов предаде одобрения проект за строеж на Лот 2 на АМ "Тракия" – "Ст. Загора – Нова Загора", от км 210+100 до км 241+900.
Подписи под документа поставиха представителите на фирмата – проектант "Пътпроект" ООД, изпълнителят на обекта Обединение "Магистрала Трейс" и консултанта на строежа – "Пътинвест инженеринг" АД, съобщават от агенцията. 

Протокол образец 1 се съставя от възложителя, проектанта, строителя и строителния надзор и е за предаване и приемане на одобрения проект и влязлото в сила разрешение за строеж за изпълнение на конкретния обект.
След съставянето на Протокол образец №1 ще бъде съставен и протокол за откриване на строителната площадка на обекта и определяне на строителна линия и ниво - Образец 2а, с което може да се пристъпи към започване на строежа.
За управление на проекта Лот 2 на АМ "Тракия" е сформиран специален екип от експерти на АПИ. Ще бъде назначено и външно юридическо лице за проект – мениджър. 

/ВС/

Станете почитател на Класа