Заключителен семинар в подкрепа на туристическия бизнес в страната

София /КРОСС/ Заместник-министърът на икономиката, енергетиката и туризма Иво Маринов ще открие заключителното събитие от поредицата семинари в подкрепа на туристическия бизнес в страната. Форумът ще се проведе утре, 4 юни 2010 г. от 10 ч. В «Гранд хотел София».
По време на събитието ще бъде представено новото издание на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма "Наръчник за туристическия бизнес". Очаква се да бъдат оповестени и резултатите от проведените през последните месеци шест срещи с представители на туристическия бизнес в страната. На утрешната среща предстои да бъдат дискутирани и възможностите за финансиране на проекти в областта на туризма по Оперативна програма "Регионално развитие". Изпълнителният директор на ACR Hotel Experts Йозеф Халбхер ще представи пред участниците добри маркетингови практики и ще сподели впечатленията си от българския туризъм.
МИЕТ организира поредицата от семинари в подкрепа на туристическия бранш като част от комуникационната кампания за насърчаване на вътрешния туризъм в страната. Финансирането им се осъществява по линия на Оперативна програма "Регионално развитие".

/АБ/

Станете почитател на Класа