Мис и Мистър Академика се уредиха с безплатно избелване на зъби

 Prodental.bg беше един от големите спонсори в конкурса Мис и Мистър Академика, който претъпка Античния театър снощи. Над 3000-на публика взриви Пловдив, като най-оригиналните фенове се бяха снабдили с тъпани и барабани, с които бурно подкрепяха своите фаворити. Кандидатите за титлата Мис и Мистър Академика за 2010г. премериха излъчване, красота, интелект и поведение. Събитието сложи финалната точка на тридневния студентски празник „Open Student Fest 2010”, организирано от Националното Представителство на Студентските Съвети.
Претендентите, допуснати до финала бяха 16 момичета и 17 момчета от различни пловдивски университети. Близнаци обраха точките на тазгодишния студентски конкурс красота. Ясен и Емил Друмеви станаха любимци на публиката и се бореха за титлата като един човек. Двете момчета учат изпълнително изкуство и фолклор и са 4-ти курс в Академията по танцови, музикални и изобразителниизкуства – Пловдив”. Журито обаче ги остави на второ място. За Мистър бе обявен чаровният Георги Лавичаров, а Мис Академика стана красивата блондинката Диляна Атанасова, която още в първия кръг спечели журито с разкрепостеното си поведение.
Младежите дефилираха на сцената в 3 кръга. В първия демонстрираха римски облекла, изработени от студентите от АМТИИ – Пловдив. Пременени в любимите си ежедневни облекла излезнаха за втори кръг. Третият ги показа в целия им блясък – облечени в официалните облекла на фирма „Фортуна стайл”.
За настроението и музиката се погрижиха изцяло студентите от АМТИИ – Пловдив. Китарният ансамбъл „Академика” изпълни творби на Николас Иконому и Хорхе Родригес. Те са студенти на Стела Митева-Динкова – преподавател по класическа китара в академията. Изяви се и вокална група „Шоколад”, дуетът Петя Алексиева и Венцислав Димитров, Димчо Власоков демонстрираха поп и джаз умения.
За красивата усмивка на победителите се погрижи prodental.bg. Носителите на титлата Мис и Мистър Академика получиха система за домашно избелвана „ZOOM”, която е на стойност над 500$ и e предпочитана от звездите в Hollywood!
Грандиозната церемония продължи близо 3 часа, а публиката остана безкрайно очарована от красотата и талантът на претендентите.

Източник: www.prodental.bg

Станете почитател на Класа