НДСВ започва кампания “Пътят през кризата”

От днес НДСВ започва кампания “Пътят през кризата”. С три основни послания на 8 билборда в София НДСВ изговаря още веднъж на глас най-важните принципи за преминаването на България през кризата, съобщават от пресцентъра на партията.
Трите послания са: “Икономиката, икономиката, господа!”, “Реформите – спирането забранено” и “Пазете работещите”. С тези три послания НДСВ се надява да намери подкрепа от гражданите за това, че най-важният обществен въпрос сега е икономиката на страната и запазването на човешкия ресурс. Кампанията е необичайна по време, защото сега няма избори и НДСВ не се стреми да натрупа никакъв тясно политически актив. НДСВ още веднъж проявява своята национално отговорна позиция и предлага експертния си и управленски опит на всички, които биха се вслушали в разума. За да минем всички през кризата възможно най-безболезнено.
Не забравяйте, че в кризата, ако не запазите икономиката и средната класа, после няма да има какво да управлявате! Платете на бизнеса просрочените му задължения. Връщайте ДДС в най-кратки срокове. Намалете, а не увеличавайте осигуровките и данъците. Кампания на НДСВ в защита на икономиката, работещите и реформите от правителството. Реформите – спирането забранено. Не се отказвайте от реформите. Не връщайте България назад, когато тя току-що е набрала малко скорост. Реформите се правят в началото на управлението, когато имате най-силна подкрепа. Негативният резултат за икономиката от непроведените реформи ще се стовари върху управлението много по-тежко, отколкото недоволството на една или друга съсловна група.
Кампания на НДСВ в защита на бизнеса, работещите и реформите от правителството. Пазете работещите! Всички те са носещата конструкция на нашата икономика. Не тласкайте работодателите към масови уволнения. Не увеличавайте безработицата, защото сте преценили, че ще вземете по-лесното решение – да напълните бюджета от джобовете на хората. Кампания на НДСВ в защита на бизнеса, работещите и реформите от правителството.

/БГНЕС/

Станете почитател на Класа