Съдът назначи допълнителни експертизи за Релето

Софийски градски съд назначи допълнителни две експертизи относно здравословното състояние на Даниел Димитров – Данчо Релето, предаде репортер на БГНЕС.
На днешното съдебно заседание бяха изслушвани трима експерти. От тях е станало ясно, че Релето се нуждае от лечение на 12 болни зъба. Допълнителните експертизи целят да се установи дали в условията на арест могат да бъдат лекувани болните зъби. На днешното съдебно заседание е станало ясно още, че зъбните проблеми на Релето са започнали преди неговото задържане при операция „Наглите”. Съдът ще се произнесе по искането за промяна на мярката за неотклонение на 22 февруари от 11.00 часа.
БГНЕС припомня, че при закрити врата съдия Мими Петрова гледа днес мярката за неотклонение на Данчо Релето. Съдебното заседание на Софийски градски съд бе по искане на обвиняемия. В края на януари Апелативния съд освободи от ареста друг от "Наглите" - Димо Димитров. Автокрадецът Даниел Димитров - Данчо Релето е човекът от бандата на "Наглите", който е издал аверите си за убийства на Юлиян Лефтеров-Кунгфуто и Иван Петров - Сапата и е показал къде са заровени труповете. Известният столичен автокрадец Релето разказал още при разпитите, че Лефтеров е бил закаран жив до лобното си място недалече от вилната зона над софийското с. Плана. Там Наглите изкопали гроба му, бутнали го жив в дупката, а после го гръмнали от упор с два куршума в главата.

/БГНЕС/

Станете почитател на Класа