Намушкано момче в центъра на София

Момче е било наръгано с нож в областта на бедрото, срещу "Пощенския клон", в близост до 18-то СОУ в столицата, разказаха очевидци пред репортер на БГНЕС.
Първи на мястото на инцидента са пристигнали органите на реда, след това и линейка на "Бърза помощ". Момчето е на 18 години. Продължават разпитите на приятелите на младежа и на очевидци от полицията. Екипът на МВР, пристигнал на мястото на инцидента, е оказал първа медицинска помощ на пострадалия, преди да пристигнат лекарите. Предполага се, че момчето е загубило много кръв.
От "Пирогов" потвърдиха за БГНЕС за инцидента и съобщиха, че в противошоковата зала на УМБАЛСМ „Пирогов” е прието 18-годишният Е.К. Момчето има прободна рана на лявото бедро, близо до таза. Екипът на Трета травматология започва да го оперира.
БГНЕС припомня, че момче е било намушкано от двама неизвестни в района на 18-та гимназия в София. Училището се намира в центъра на София, близо до пресечката на ул. "Пиротска" и "Опълченска". От МВР потвърдиха специално за БГНЕС инцидента. Към 13.30 часа днес, пострадалото момче се разминава на улицата с момче и момиче, в близост до учебното заведение и е било наръгано от другото момче. Все още не е ясна причината за инцидента.

/БГНЕС/

Станете почитател на Класа