Бойко бързал с кабинета заради ретроградния Меркурий

Бойко бързал с кабинета заради ретроградния Меркурий
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    20.03.2024
  • Сподели:

Настъпващият ретрограден Меркурий на 1 април и чукащото на вратата Лунно затъмнение в понеделник, 25 март, накарали лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов да забърза напрегнатите преговори с ПП-ДБ и да склони на кабинет, научи Lupa.bg от близкото му обкръжение.

 

 

 

Не е тайна, че Борисов години наред се допитва до астролози за политическите си ходове. На практика, благодарение на професионалните им съвети, той се оформи като един от най-големите политически дълголетници. Въпреки скептицизма на мнозина влиянието на звездите върху живота на земята е огромно.

Ретроградният Меркурий например винаги обърква плановете и носи дисхармония в комуникацията. А всеки нов старт в периода, когато планетата е в застой, е обречен на провал. Или най-малкото на краткосрочност.

Лунното затъмнение също е индикатор, че че не трябва да се предприемат резки и емоционални действия, защото последиците няма да са благоприятни и според очакванията. 

Борисов не веднъж е доказвал, че небесните закони за него са над всичко.

Само преди няколко месеца, в разгара на кампанията за местните избори, той сподели: „Ще обявим кандидата ни за кмет, след като свърши ретроградният Меркурий”.

„Докато Меркурий е ретрограден, ГЕРБ няма да кажат кого са номинирали за кандидат-президент”, заяви Бойко и преди години. Сега той отново е решил да се довери на звездите и да сглоби следващия кабинет, преди неблагоприятният период да го настигне.

Станете почитател на Класа