Не е плащан никакъв откуп за Румен Гунински

Отвлеченият студент Румен Гунински е държан 41 дни, изолиран от света. Това заяви бащата на отвлеченото момче в Правец, предаде репортер на БГНЕС.
Според бащата, Румен е бил в тясно, тъмно помещение, с качулка на главата и вързани ръце. Похитителите са влизали при сина му един път на 24 часа. Гунински-младши е бил хранен със сандвичи и вода. Бащата бе категоричен, че не е заплащал никакъв откуп за освобождаването на сина си. За секунди се появи и самият Румен Гунински-младши. Той заяви, че се чувства добре, но има нужда от почивка.
Румен Гунински-младши е стоял освен с маска на главата, но и с тампони в ушите, разказа неговият баща в Правец. Освен това похитителите са разговаряли със синът му с преправени гласове. Именно по тази причина похитеното момче не може да даде информация къде точно се е намирал, нито да разпознае своите похитители. Самите похитители са искали информация за имотното състояние на семейството, уточни Гунински-старши. Той съобщи, че неговият син е отслабнал с 10 килограма за изминалите 41 дни. Информацията, че синът му е освободен той е получил снощи вечерта. Синът му е бил оставен между бетонен възел и стадиона в Елин Пелин с вързани ръце. С помощта на пазача на бетонния възел Румен се е свързал с родителите си, които са пристигнали на място. Бащата изрази задоволство от щастливата развръзка на случая с отвлечения му син. Гунински бе категоричен, че синът му ще продължи да учи в Националната спортна академия, след като се възстанови от преживянато. Гунински-баща бе категоричен, че не е имал политически амбиции да става кмет на Правец, нито е имал задължения. Според него през изминалите дни е минавала и мисълта, че няма да види жив синът си, но изрази задоволство от щастливия изход. Бащата изрази благодарност към журналистите, че са следили случаят с отвлечения Румен. Гунински-старши уточни, че през изминалото време е получил подкрепа от много хора.

/БГНЕС/

Станете почитател на Класа