Павлин Димитров: Всичко за случая с Румен Гунински ще бъде предоставено за широката публика

Разбира се, всичко за случая с освободеното момче Румен Гунински ще бъде предоставено за широката публика. Знаете, че МВР полага максимум усилия, за да се справи с този вид престъпност, така че аз не бих се ангажирал да споделя каквото и да е, защото това е конкретика от разследването. Това каза по БТВ Павлин Димитров, зам.-министърът на МВР във връзка с отвличането и снощното освобождаване на Румен Гунински.
На тази тема не би следвало да има каквито и да било коментари, заяви той относно евентуален платен откуп за момчето. Във връзка с жестокото пребиване на Деси Зидарова зам.-министърът Павлин Димитров допълни, че няма нищо повече, от това, което е било официално споделено от пресцентъра на МВР. Колегите от столична дирекция полагат необходимите усилия да стигнат до преките извършители и поръчители на това тежко престъпление, допълни Димитров.
Има проблеми в МВР, но когато говорим за тях, трябва да бъдем реалисти, категоричен е Димитров. Хората трябва да виждат полицията на улицата, а не в автомобилите. Действително на МВР трябва около 16 млн.лв. годишно за гориво, а в момента се усвояват едва 8 млн.лв за гориво, уточни още Павлин Димитров.

/БГНЕС/

Станете почитател на Класа