Борисов вярва в инстинкта на българския народ

Ако човек не знае резултатите от изборите и гледа Кадиев, ще си помисли, че той е спечелил.Те доведоха държавата до просешка тояга и оставиха такъв хаос, заяви премиерът Бойко Борисов пред БНТ.
Не можеш да загубиш тотално, дори на балотаж да не отидеш и да тълкуваш така резултатите. Честита победа, ние ще продължим да им поправяме бакиите. Аз вярвам в инстинкта на българския народ за самосъхранение. Излезнаха точно толкова, колкото трябваше , за да победим БСП, каза още премиерът Борисов. "Нямат договорката с нас за зам. кмет. Новия кмет на София ще си преценява екипа". Това каза той по повод заявката на десните за получаване на заместник-кметско място в екипа на Йорданка Фандъкова. Тази подкрепа /на десните, бел.ред./, беше за да изолираме БСП и ДПС в резултатите под чертата, каза още той и добави: Нямам време да се усмихна. Отивам пак да се занимавам с бюджета и отвратителното наследство.
Има междуличностни отношения, как точно ще формират този политически проект дали с нова партия или стара . Това са хора, които се обединяват в трудни моменти, заяви той за бъдещия политически проект на президента Първанов. Сергей Игантов е единият от вариантите за министър на образованието. Боян Биолчев го познавам, но не него съм имал предвид, каза той. Не сме празнували вчера, а се събрахме да обсъдим здравеопазването, каза в заключение министър-председателят.

/БГНЕС/

Станете почитател на Класа