Извергът, пребил жена си с ракета - учредител на партията на Цветан Цветанов

Извергът, пребил жена си с ракета - учредител на партията на Цветан Цветанов
  • Публикация: 
  • Дата:  
    16.12.2022
  • Сподели:

44-годишният мъж минава за изключително приближен до кмета на Пловдив Здравко Димитров - Зико, посочен за поста лично от Бойко Борисов.

 

 

Гигантът с бялата грива обаче загуби доверието на ГЕРБ и лидерът обяви, че за следващите избори няма да му гласува повече доверие. Здравко Димитров и Симо Касабов се водят в региона за "топлата връзка" между ГЕРБ и „ Републиканци за България “, или по-скоро  посредници на общи ползи.

 

 

Учредителното събрание на Републиканци за България - бащата на бияча - Лилчо, е в инициативния комитет от 89 особено близки до Цветан Цветанов спонсори

 

Симо Касабов е арестуван и предстои мярката му да бъде удължена на 72 часа с постановление на прокуратурата. Той има 6 фирми, които се занимават с консултантска дейност, внос и износ, производство, преработка и търговско представителство и посредничество, производство на електрическа енергия, течни, твърди и газообразни горива, а също така и с покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, внос и търговия с козметични продукти.

 

С братовчеда Павел Вълнев (вдясно). Според запознати Симо се обръщал към баткото с почтителното "Дон"

 

Разследващи потвърдиха, че именно той е нанесъл зверския побой, след като заварил половинката си Димитрия да говори по телефон, в който няма монтирано устройство за следене и подслушване. Разярен, грабнал тенис ракета и я смазал от бой. Те постъпила в болницата с множество хематоми, счупени ребра, разкъсан далак и спукано тъпанче, огласи зам.-районният прокурор Атанас Илиев.

"На пръв поглед нормално семейство, но съпругата е била подложена системно на домашно насилие", коментира Илиев.

Състоянието на жената е тежко, направена ѝ е операция за премахване на далака, съобщи прокурор Илиев. Оказва се, че докторът, който прегледал пострадалата в болницата, я познава. През 2018 тя отново е приета с травми от същия доктор и тогава му казала, че е паднала по стълбите.

 

Симо (крайният вляво) открива предизвборната кампания на Здравко Димитров

 

Станете почитател на Класа