Михаил Миков: Случва се да оставям депутатската си карта в парламентарна зала

Често се случва да оставям депутатската си карта в парламентарна зала, заяви за БГНЕС депутатът от Коалиция за България Михаил Миков.
Той заяви, че има вероятност неговият колега народен представител, който е заел мястото му в залата да е гласувал и с неговата карта. По време на едно от гласуванията днес в парламента беше констатирано, че е гласувано с картата на Михаил Миков без той да присъства в залата. Той обясни, че се случва по различни причини да отсъства от залата заради срещи с журналисти, избиратели и т.н. Миков обясни, че именно днес е давал дълго интервю за една от медиите по време на парламентарното заседание.
БГНЕС припомня, че днес по-рано депутатът от Коалиция за България Александър Радославов каза, че "без да искам съм гласувал с чужда карта". За него имаше подозрения, че е гласувал с карата на колегата си Михаил Миков по време на приемането на отчета на ДИКСИ. „Моята карта беше паднала, в това време говорих с Ангел Найденов и без да искам натиснах съседният пулт, след което пак гласувах с моята карта”, е обяснението на народния представител. Зам. председателят на парламента Лъчезар Иванов в коментар на ситуацията около гласуването с чужди карти днес, заяви в кулоарите на парламента, че на заседание на Председателския съвет ще бъдат обсъдени санкции за нарушителите. /БГНЕС

Станете почитател на Класа