Доживяхме! Депутати яхнаха метрото за първия си работен ден в НС

Доживяхме! Депутати яхнаха метрото за първия си работен ден в НС
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    15.04.2021
  • Сподели:

Депутатите от Зелено движение, което е част от Демократична България, яхнаха метрото, вместо частните си автомобили на път за първия работен ден на новия парламент. 

 

Малко след 08,00 часа съпредседателят на Зелените Борислав Сандов пусна снимка от воаяжа с подземната железница до станцията на Ректората на Алма Матер, заедно с колегите си Албена Симеонова, Владислав Панев и Иван Велов. 

 

"След години, в които партията, нейните членове и симпатизанти сe борим за природата и хората извън парламента, дойде и историческият момент зеленото движение в страната да има своето представителство в Народното събрание. Осъзнаваме, че това е огромна отговорност и ще се стараем да я оправдаем като следваме мотото си, че Зелено движение не е просто политическа идентификация, а начин на живот", написаха зелените след историческото първо тяхно парламентарно представителство като резултат от парламентарните избори на 5 април. 

 

А заедно с ръководството на ДБ декларираха да се борят за "свалянето" на депутатите и бъдещите министри от служебните джипове и лимузини.

Станете почитател на Класа