Димитър Манолов: В цивилизования свят минималната заплата не се облага

Димитър Манолов: В цивилизования свят минималната заплата не се облага
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    15.02.2021
  • Сподели:

 

"Безработицата е в приемливи граници, но не се знае какво се случва вътре в секторите. Очакванията са, че нещата ще се възстановят и няма да има тежки щети", прогнозира президентът на КТ „Подкрепа“

 

Ситуацията със засегнатите сектори е динамична. Може би не се обявява фалит на бизнеси, защото държавата все пак дава някакви пари. Това заяви пред БНТ Димитър Манолов, президент на КТ "Подкрепа".

 

"В училищата ситуацията може да е тежка - там пропуснатото може да не се навакса", коментира още той по повод дистанционното образование.


"Съсипва се образованието в страната. И нито Фандъкова, нито Борисов са виновни за загиналото момче в София от токов удар, а някое човече", коментира шефът на КТ "Подкрепа".

 

"Безработицата е в приемливи граници, но не се знае какво се случва вътре в секторите. Въпросът е дали после ще има стабилизация на работните места. Очакванията са, че нещата ще се възстановят и няма да има тежки щети", коментира Манолов.

 

"Трябва да спрем да разчитаме на евтина работна сила", каза шефът на КТ "Подкрепа".


"Един данък по-малък трябва да има - данъкът върху минималната работа заплата. В цивилизования свят минималната заплата не се облага", категоричен бе Димитър Манолов. 

 

 

 

Станете почитател на Класа