Президентът за случката със сина му: Театър за наивници

Президентът за случката със сина му: Театър за наивници
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    15.02.2021
  • Сподели:

Това е театър за наивници. Аз знам много добре откъде идват атаките срещу мен и категорично не приемам да се намесват семействата в тази битка, която се води. Така президентът Румен Радев коментира казуса със сина си Георги, който бе уличен да купонясва в столичен хостел в разрез с противоепидемичните мерки. От думите на държавния глава в Плевен, където той е на посещение, обаче стана ясно и друго - че той не приема вчерашния опит на премиера Бойко Борисов да тушира страстите по темата, като призова децата на политиците да не се намесват в предизборните битки. 

 

„Лозето не ще молитви, то иска мотика – така и с българската политика. Трябва умно да зарежем българското лозе така, че да дадем шанс на най-добрите филизи и да изрежем излишните, ако искаме да има плод. Трябва да мислим кой ще бъде най-добрият купаж така, че да даде наистина един добър резултат. Трябва да работим. Иска се добра преценка, иска се правилен избор. Надявам се, че заедно като народ ще дадем този шанс на 4 април“, каза Радев в Плевен. 

 

Държавният глава даде да се разбере, че вижда бъдеща коалиция след изборите: „Явно това е неизбежно. Виждаме какъв е паритетът. По всичко личи, че ще имаме един доста фрагментиран парламент. Дали това е добре или зле, ще покажат изборите, ще покаже мъдростта на тези партии, които влязат вътре така, че да се отстоява националният интерес“. 

 

"Знаете, че протестите на българите са закономерен резултат от политиката и действията на министър-председателя. Българите от месеци протестират под прозорците на Министерски съвет, но там няма никого", добави държавният глава.

Станете почитател на Класа