Искат от Слави Трифонов концерт срещу властта!

Протестъри са щурмували дългуча Слави Трифонов с молби за голям концерт срещу властта и Бойко Борисов, научи Lupa.bg. Желанието им се засилило, когато шоуменът извади песен срещу премиера със заглавие "Мутри, сбогом". 

 

Според хората на жълтите павета и лидерите на протеста, ако водачът на "Има такъв народ" направи един безплатен концерт в "Триъгълника на властта", то на площада ще дойдат стотици хиляди хора, които ще надигнат глас срещу Бойко и компания. 

Политически анализатори също са категорични, че ако Дългия направи концерт, то рейтинга на неговата партия ще се вдигне многократно именно заради моментното състояние на недоволство с страната. 

 

 

До този момент шоуменът мълчи и сякаш следи как се харесва новата му песен срещу властта, която събира все повече лайкове. 

"Ако Слави не използва момента да направи един голям концерт точно сега, то той не е готов да излезе лице в лице със своите политически противници и от това ще загуби доверието на хората, защото едно е да пуснеш клип в YouTube друго е да си с лице сред народа", смятат политическите експерти. 

 

 

Намират се обаче и хора, които с насмешка гледат на факта, че именно Слави Трифонов е направил песен с името "Мутри, сбогом", припомняйки имиджа, който гологлавата особа гради от много години.

 

 

Собственикът на Агенция ПИК Недялко Недялков преди време разкри, че Слави Трифонов изпратил в редакцията им 20 карамфила. Те разчели това като мафиотско-мутренско послание в стила на здравите момчета от ВИС 2, защото четен брой цветя се изпращат на погребение.

Ден по-късно куриер донесъл друго писмо, подписано саморъчно от Трифонов и на бланка на фирмата му „Седем осми“, което според ПИК съдържало физически закани.

“Искам и да ви кажа че съм влюбен в собственика на сайта Недялко Недялков. Искам да му кажа нещо лично. Недялко, любов моя. Ще те търся. Ще те намеря. Ще те открия. И ще те ***... от любов. И никой, и нищо в този свят не може да ме спре да те имам! Недялко, любов моя, пусни си песента на Лили Иванова “От любов да умра”... и ме чакай. Или си пусни песента на Васил Найденов “Болката отляво” и си мисли, че болката може да дойде отвсякъде. Изпращам ти тези 20 карамфила в знак на моята обич. Ще останеш завинаги в моето сърце! Целувки!”, са част от заплахите на Дългуча.

 

 

По този повод Недялков е подал жалби в Градска прокуратура и СДВР. Като веществени доказателства са предоставени и писмата.

 

 

 

 

Станете почитател на Класа