Мъжки тениски от Flaro.bg – различни и модерни

Сигурно Ви е омръзнало от скучните едноцветни тениски. Е, топлите дни са все по-близко и е време да се запазим с нови и интересни тениски за пролетно-летния сезон. За мъжете това е изключително важно, защото именно тениските са най-носените дрехи през летните горещини. Ето защо, от Flaro.bg вече са подготвени за предстоящия сезон с нова колекция от разнообразни мъжки тениски с къс и дълъг ръкав. За да Ви помогнем в търсенето, ние подбрахме 3 модела мъжки тениски от колекцията на онлайн магазина, които да представим сега.

 

1ten

 

Ако сте фенове на съвременните модни тенденции, мъжката лятна тениска тип „Поло“ определено ще Ви допадне. Със своя европейски стил, тази тениска се предлага в типичните римски и средновековни мотиви. Съчетанието от бяло, черно и различните жълти тонове създават богата хармония от цветове, което пък прави тениската подходяща за всевъзможни комбинации – с дънки или къси панталони, обувки или маратонки и т.н.

 

 

Като заговорим за лятото, няма как да не отбележим ползата от носене на дрехи със свободен дизайн. Противно на „слим фит“ моделите, тези тениски и ризи осигуряват добра аерация, особено ако и материята допринася за това. Мъжката лятна риза е идеален пример и единствената причина, поради която не се причислява към графата мъжки тениски е, че има копчета.Цветът на ризата прелива от светлосиньо в бяло, създавайки един минималистичен, но свеж дизайн за лятото.

 

 

Естествено, от Flaro.bg са се погрижили да има за всеки по нещо. За любителите на винтидж стила, мъжката тениска в европейски стил е интересен и много различен от обикновените модели тениски. Тя се предлага в два цветови варианта – черно и бежово, и много наподобява скандинавските фолклорни дрехи – материя от памучна смес с пристягане в горната част, символ изобразяващ въртящо се колело в средата и шевици по ръкавите и долните краища на тениската.

Станете почитател на Класа