Ламбо проговори за сина си

Актьорът и доайен на лявата политика Стефан Данаилов проговори за сина си Данаил след дългогодишно мълчание и отказ да разкрива подробности за личния им живот.

 

 

"Никога не съм отказвал да му дам името си и винаги съм помагал. Тази история в риалити предаванията беше убийствен, много тежък момент за мен и Мария", с горчивина разказва Ламбо по повод ударите, които понесе след участието на Владимир и майка му Ирен Кривошиева във "ВИП Брадър" преди няколко години. 

 

 

 

 

Майор Деянов разкри пред БНТ, че синът му следва медицина и до няколко години вече ще носи титлата "доктор". Иначе Ламбо очаква и него, и съпругата му на премиерата на "Актрисата", за която говори с много вълнение и страст. А след интереса към книгата и пиесата, предстои и филмов проект. Ролята му е малка, но много хубава. Щастлив е, че още усеща любовта на зрителя.

"Най-страшните възможни неща ми се случиха през тези 5 години. Но няма да им се дам. Връщам се към живота", категоричен е Стефан Данаилов.

За първи път той влиза в ролята и на режисьор на професионална постановка. "Ролята ми не е централна, а героят ми се движи в количка, но се радвам, че съм на сцената", сподели Данаилов. И призна, че не е бил в състояние да играе дълго време, но когато прочел пиесата, нямало как да не приеме. "Мери никога нямаше да ми позволи да се отделям толкова дълго от сцената", със сълзи на очи признава Ламбо.

За пиесата поканил бивши студенти и репетирали в дома му. Притеснявал се за партнирането си с Аня Пенчева, защото с жена се работи трудно, но Аня се оказала желязна, истински войник. Публиката в Димитровград и Петрич вече имала честта да гледа представлението и реагирала много радушно: "Плакахме, смяхме се, защото пиесата разказва за последното представление на една актриса, а актьор да напусне сцената е много страшна работа", разказа Ламбо. И добави с горест, че най-близките му приятели са починали.

"Тъжно ми е, че когато имам най-много нужда да си говоря с някого, а него го няма", казва актьорът. Напоследък обича да има млади хора около себе си. Затова и репетира със студентите си вкъщи. 

По-млад, по-висок и по-талантлив съм от Ален Делон, реагира с ирония на вечното сравнение между двамата Данаилов. Не обича да го наричат плейбой: "Обичам жените, винаги съм ги обичал и уважавал, но не съм плейбой."

Станете почитател на Класа