Инфарктна изборна развръзка! Мачът ще се реши около 14 ч!

Около 100 000 гласа ще са решаващи за крайния изход от вота, прогнозира специалистът

 

 

Развръзката около избора за европейски депутати ще стане ясна около 14 ч. След този час числата в полза на кандидатите ще започват да "замръзват". Това разкри пред БЛИЦ известен експерт в областта на изборите, които на този етап предпочете да не излиза с името си. Според него натрупването на много празнични дни и сливането им ще окаже негативен отпечатък върху избирателната активност. "100 - 200 хил. гласа на пътуващи могат да окажат решаващо значение за крайния победител в изборите.

 

https://clubz.bg/sites/default/files/field/image/%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D0%B0.jpg

 

До голяма степен това зависи и от това дали въпросните хора ще се приберат навреме, за да гласуват", подчерта пред БЛИЦ експертът, който по време на вотове се отличава с голяма прецизност за разлика от социолозите-шарлатани, които като лешояди обикалят партийните централи в търсене на тлъсти пачки. "Изборният ден ще протече спокойно и според правилата. Разликата между първата и втората политическа сила към момента е един евродепутат. От малките партии само една ще има свой представител в следващия Европейски парламент", прогнозира специалистът.

Станете почитател на Класа