Думи…само думи

Какво имаме като чист остатък?

 

Имаме думи за положителен ДНК анализ. Излезнал за няма 2 денонощия, с удивитална пъргавост и неясна технология, но кой ти придиря – резултат трябва!
Имаме и думи за изнасилване в продължение на цял час. Според камерите този “цял час” е бил 11 минути (максимум), но техника – може да се е счупила нещо. За разлика от СМРАД, които бълват само двойно-дестилирана чиста истина, разбира се.
Имаме думи за описание на случая от различни хора, в т.ч. и длъжностни лица.
Имаме думи на една циганка на фона на панелен блок (преположително в Германия), че синът и го бил направил, но той не бил такъв човек, не бил на себе си от много лоши алкохоли и забранената фармацевтика, бил даже чалнат, та му липсвали лекарствата. Думи !

 


Имаме пак само думи за това – как Селяйдин тренирал/не тренирал бокс, как Виктория била тренирала/не тренирала бойни изкуства.
И отново думи (без доказателства) за това, че всъщност не била изнасилена, а “само” убита с 2 куршума в (гърба, тила, не стана ясно). Защо, от кого е убита?
Също не е ясно. Няма и значение. СМРАД-ливите лешояди са така – те се хранят от кръв, пот, сълзи, семенна течност, и човешки емоции, най-вече страх, ужас, страдание.

Имаме (в най-добрите нови либерални безумни традиции): “Мъже със свещи”. Нощно бдение в София в памет на Виктория.
Имаме даже маратон, в памет на Виктория в Русе.
Обичайният набор от (подсказани) безполезни безумици, вместо полезно, разумно действие в правилната посока. Здравият разум не е на почит. Според мен е даже неофициално забранен.
Това е почерк, впрочем. Не само диагноза за това – колко обезумяла е тълпата, наречена кой знае защо “общество”.

Цацаров, Борисов, Маринов също ни заливат с думи и версии, от които става ясно (особено от брифинга), че в случая жертвата от целия този случай е не убитата, а ТОЙ – Бойко Борисов! Очернили са го незаслужено! НЕГО, неопетнения! Създали са му (пак) главоболие!
Някой да му даде таблетка аналгин най-после, какви хора сте вие!

Кой ни казва всички тези думи?

 

Ами тези, които с адоказали през годините и като личности, и като институции, и като СМРАД-ове, че основната им форма на съществуване, и символ-веруюто са лъжите. Лъжата като чиста лъжа, като полулъжа, като изопачаване на истината, като хитро и мазно манипулиране, но в крайна сметка основният бог за тях си остава Лъжата. Как да не им повярваш, наистина?!


Какво нямаме обаче?

 

Нямаме логическо съответствие на описанията на случая. Както от “официалната версия”, така и от СМРАД-ливата, джиросана за правоверна от “най-високо място”: Козяк 16 и амеро-послушните СМРАД-ове.
САЩ първо заредиха

Нямаме фотография с добро разрешение на въпросния Селяйдин (тази е от профила му, и е от 2015), от където да е видно, че има поне някакви белези от поне някаква борба. Борба за живот с млада 30 годишна спортна жена, все пак. Душа така лесно не се предава.

Нямаме и видео с неговите признания и описание на случая. Като е за въпроса, имаме видео на подозреваемите за “отравянето на Скрипал”, но в случая с този превърнал се в национален въпрос нямаме видео.

Имаме фотография на човек, представен ни като Синан, който закарал Селяйдин до Щаде, Хамбургско. Но пак само ДУМИ.

Няма допуснати, както правилно обръща внимание Добри Божилов, журналисти (наши, чужди, без значение), които да видят – какво има изобщо в този ковчег?

Имаме ДУМИ, които дрънчат фалшиво. Нямаме фото и видео-документи, които да разсеят или потвърдят тази или онази версия.

Скъпи журналя, НИКОЙ НЕ И ВИЖДАЛ ТЯЛОТО НА ВИКТОРИЯ, откакто властта го прибра и ни залива с какви ли не обяснения за убийци, изнасuлванuя, невиждани зверства и какво ли още не!

Имаме “лъжливото овчарче“, което дори и когато дойде и каже истината, ще бъде посрещнато “с камънье и дървье”.

Имаме напълно разрушено доверие на “хората” в “институциите”. Напълно заслужено от двете страни, впрочем.

 

Станете почитател на Класа